fbpx

AKCIJA: 10% POPUSTA NA SVE ULTRAZVUČNE PREGLEDE | Od 22.05.-14.06.2022.godine

Na aparatima vrhunske kvalitete naši doktori pružaju sve vrste ultrazvučnih pregleda!

Ultrazvuk je aparat koji se koristi za snimanje unutrašnjih organa. To su talasi koji se iz sonde usmjeravaju ka unutrašnjim organima i kada naiđu na prepreku (organ koji se snima) na ekranu se prikazuje slika posmatranog dijela tijela. Ovom metodom može se snimiti većina organa u tijelu: štitna žlijezda (tireoidea), dojka, srce, jetra i slezina, žučni putevi, pankreas, mokraćna bešika, bubrezi i bubrežni putevi, genitalni organi kod žena, prostata kod muškaraca, ureteri, kukovi i centralni nervni sistem kod beba, kao i ligamenti, tetive i mišići.

Snimanje je potpuno bezbolno, bez štetnog efekta i zračenja. Ultrazvukom se sa lakoćom otkrivaju kamen u žučnoj kesici i žučnim putevima, kamen u bubregu, otkrivaju se tumorske promjene, krvarenje ili slobodna tečnost u stomaku.

Ukoliko je potrebno da se pregleda protok kroz krvne sudove glave, vrata, ruku ili nogu, tada se radi COLOR DOPLER ULTRAZVUK.

Za dodatna pitanja, informacije i zakazivanje termina možete nas kontaktirati na brojeve telefona: + 387 37 229 780 ili +387 63 991 770 (Viber i Whatsapp)

Nalazimo se u ulici 5. korpusa br.1 u Bihaću!

Svaki radni dan od 07 do 19 sati!
U službi vašeg zdravlja – Poliklinika Muminović!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH