fbpx

O poliklinici

O poliklinici

Privatna zdravstvena ustanova ,,Poliklinika Muminović” počela je sa radom u oktobru 2012.godine, kao rezultat entuzijazma i napornog rada porodice Muminović koja je slijedila svoju viziju, a poslovni je nastavak renomirane i u regionu poznatog i priznatog Stomatološkog centra Muminović.

Cilj nam je olakšati pružanje zdravstvene usluge našim građanima, približiti nas pacijentu, vodeći računa o njegovim potrebama, pri čemu smo sebi postavili visoko ljestvicu kvaliteta usluge.

Garanciju da će naši pacijenti biti zadovoljni daje nam kvalitetna oprema poznatih medicinskih brendova koje je smještena u vrlo komfornom i ugodnom ambijentu naše ustanove te stručno i ljubazno osoblje.

U našoj dnevnoj bolnici s operacijskim blokom provodi se operacijsko liječenje u lokalnoj i općoj anesteziji , kao i dnevna terapija..

Poliklinika Muminović prati moderne zdravstvene trendove i pruža cijelovitu zdravstvenu uslugu u prevenciji, dijagnostici i liječenju.

Direktorica Ustanove

zlata

prim. dr. Zlata Ramić spec.medicine rada

Zašto mi

Naš dokazani lječnički tim iz mnogih oblasti će odgovoriti na sve Vaše zahjteve i nedoumice, te se potruditi da opravdaju svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost.

Dokazani i iskusni doktori

Moderni dijagnostički aparati

Moderne i pouzdane metode

Prijatno i ugodno osoblje

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH