fbpx

Stomatološki zahvati u općoj anesteziji

U Poliklinici Muminović radimo i stomatološke zahvate u općoj anesteziji i jedina smo ustanova na kantonu koja te usluge pruža djeci sa posebnim potrebama uz mogućnost refundacije od zdravstvenog fonda.

Ukratko o zahvatu:

Obilježja opće anestezije su san, analgezija (neosjetljivost boli), gubitak sjećanja na operaciju (amnezija), mišićna relaksacija i gubitak refleksa. Pacijent se uvodi u opću anesteziju unošenjem anestetika (1 ili više) intravenskim a nastavlja se inhalacijskim putem. Tijekom cijele anestezije Vaše su vitalne funkcije monitorirane, uključujući srčani ritam, krvni tlak, nivo kisika u krvi, disanje, temperaturu.

Stomatološki zahvati u općoj anesteziji indicirani su kod:

Pacijenti s ozbiljnim mentalnim ili fizičkim poteškoćama koji nisu sposobni surađivati. Problemi u ponašanju pacijenata s psihijatrijskim poremećajima
Komplicirani kirurški postupci kod male djece . Osobe koje pate od odontofobije, izraženog straha od stomatoloških zahvata.

Za dodatna pitanja, informacije i zakazivanje termina možete nas kontaktirati na brojeve telefona: + 387 37 229 780 ili +387 63 991 770 (Viber i Whatsapp)

Svaki radni dan od 07 do 15 sati!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH